Recensioner

Uppdaterad

26 oktober

2020

Recensioner


"I first met iia at a health expo and felt immediately comfortable and appreciative of her background, practise and communication.

Having English as my first language it was great that iia was prepared to teach with English translation.


My experience of Core Shamanism as a student with iia was exactly what I was looking for; simple, following Michael Harner's  work, but very much orientated to the individual and the here and now. The location was very appropriate and the environment that iia created was warm, friendly and safe."

Simon Raby


"iias kurser är fantastiskt bra! Hon förklarar på ett enkelt, avskalat och lättförståeligt sätt. Hon är jordnära och prestigelös och har en otrolig förmåga att skapa en trygg och härlig stämning på sina kurser.

För mig som nybörjare inom det shamanska har det varit en otrolig förmån att få haft iia som tryggt guidat mig och lärt mig lita på det jag får till mig. Jag kan varmt rekommendera hennes kurser."

Lina Müller-Berwald


"Att vara på iias kurser för mig är som att vara på en trygg plats där det händer omtumlande saker i mitt inre hela tiden.

iias lugna trygga handledning gör att jag vågar o kan ta till mig allt som händer.

De verktyg jag fått kan jag använda i mitt arbete med klienter o i mitt eget växande."

Pia Säll Magnusson


"Att gå shamansk kurs hos iia var det bästa beslutet jag tagit. Allt jag lärde mig har jag haft användning av varje dag sedan dess. Och det är nu 2 år sedan jag gick den.

Kursen var lätt att förstå den var rolig och det hände mycket under våra resor.

Jag har gått många kurser i Healing och medialitet. Men det är först nu jag har hittat hem.

Jag kan varmt rekommendera att gå kurs hos henne."

Lise-Lotte Persson


"Efter att ha fått en extraktion av iia så känner jag mig mycket lättare till sinnet, mera "som mig själv" igen. Under hela sessionen kände jag ett stort förtroende för iia och jag rekommenderar hennes behandlingar"

Marielle


"Jag och min son sökte upp iia på rekommendation av en vän och vi blev väl omhändertagna båda två. Efter att ha fått en trumhealing så känner vi oss mycket bättre, mer jordade och ser fram emot nästa behandling"

Aminah och Lucas

UPP